Het programma installeren

Alles uitvouwen | Alles samenvouwen

Kaspersky heeft een speciale versie van het programma gemaakt voor inwoners van de Amerikaanse staat Californië. Als u een inwoner bent van de Amerikaanse staat Californië, moet u deze versie van het programma downloaden en installeren.

Het programma wordt op uw computer geïnstalleerd in een interactieve modus met behulp van de installatiewizard.

De installatie op een bestandsserver of pc gebeurt met hetzelfde installatiepakket. Het programma werkt in de modus Computer als de optie Gebruik voor de bescherming van Terminalserver - RDTS geselecteerd is tijdens de installatie. Raadpleeg voor meer details het gedeelte Vergelijking van programmafuncties afhankelijk van het type besturingssysteem.

De Wizard bestaat uit een reeks vensters (stappen). Het aantal stappen en de reeks stappen van de wizard hangen af van de regio waarin u het programma installeert. In sommige regio's vraagt de wizard u om aanvullende overeenkomsten te accepteren over hoe uw persoonlijke gegevens worden verwerkt. Als u de wizard wilt stoppen bij een willekeurige stap van de installatie, sluit u het venster van de wizard.

Als het programma wordt gebruikt om meer dan één computer te beschermen (het maximale aantal computers is gedefinieerd in de voorwaarden van Gebruiksrechtovereenkomst), is de installatieprocedure identiek op alle computers.

Het programma installeren op uw computer:

U kunt het programma ook installeren vanaf de opdrachtprompt.

De installatiewizard doorloopt de volgende stappen:

1. Installatie starten

Tijdens deze stap biedt de wizard aan om het programma te installeren.

2. Installeer extra programma’s

Tijdens de installatie van Kaspersky Small Office Security kunt u de volgende programma’s extra installeren:

• Kaspersky VPN Secure Connection, dat Kaspersky VPN-functionaliteit mogelijk maakt met behulp van Virtual Private Network (VPN)-technologie.

Kaspersky VPN is niet in alle regio's verkrijgbaar.

• Kaspersky Password Manager voor het beschermen van wachtwoorden.

U kunt Kaspersky VPN Secure Connection en Kaspersky Password Manager onafhankelijk van Kaspersky Small Office Security verwijderen.

Afhankelijk van het installatietype en de taal van het programma biedt de wizard u bij deze stap aan om de eindgebruiksrechtovereenkomst tussen u en Kaspersky te lezen en vraagt de wizard of u wilt deelnemen aan Kaspersky Security Network.

Gebruiksrechtovereenkomst doorlezen

Lees de Kaspersky Security Network-verklaring.

3. Het programma installeren

De installatie van het programma kan even duren. Wacht totdat de installatie is voltooid. Bij de voltooiing van de installatie gaat de installatiewizard automatisch door met de volgende stap.

Controles tijdens de installatie van het programma

4. De installatie voltooien

Tijdens deze stap meldt de wizard u dat de installatie van het programma is voltooid.

Alle noodzakelijke programmaonderdelen worden net na de installatie automatisch gestart.

In sommige gevallen moet u mogelijk uw besturingssysteem opnieuw opstarten om de installatie te voltooien.

Samen met het programma worden plug-ins voor browsers geïnstalleerd zodat u veilig op het internet kunt surfen.